Palvelut

Se perinteinen ”mappikirjanpito”
Sähköistymisestä puhutaan paljon, mutta edelleen on paljon yrittäjiä, jotka haluavat syystä tai toisesta pysyä paperisissa tositteissa. Meillä se on täysin mahdollista. Sinä toimitat meille aikataulun mukaan kirjanpitoaineiston paperilla tai sähköpostilla ja me hoidamme sen siitä eteenpäin veroilmoituksiin ja arkistointiin saakka.

Sähköinen kirjanpito
Mappikirjanpidon lisäksi tarjolla on myös sähköinen taloushallintoympäristö. Kokonaispaketti mahdollistaa kaikki taloushallinnon osa-alueet, kuten myynti- ja ostolaskujen luonti ja käsittely täysin sähköisessä ja ajantasaisessa pilvipohjaisessa ohjelmistossa. Käyttämämme ohjelmisto on Fennoa, joka on helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen.

Palkanlaskenta
Tarvittaessa hoidamme palkanlaskennan sekä siihen liittyvät lakisääteiset ilmoitukset asiakkaidemme puolesta.

Perukirjoitus
Perukirjoitus on selvitys vainajan ja lesken varoista ja veloista. Autamme asiakasta perukirjan laatimisessa ja siihen liittyvien tarvittavien asiakirjojen hankkimisessa.

Kaupanvahvistaja
Kiinteistön luovutus kauppana, lahjana tai vaihtona on määrämuotoinen ja sitä määrittää maakaaren säännökset. Ollakseen lainvoimainen tulee kiinteistön kauppa vahvistaa julkisen kaupanvahvistajan toimesta. Kirsi Hemminki on virallinen kaupanvahvistaja.